UKR
Вибрати розділ
Гоща

Мильнянка лікарська трава

Мильнянка лікарська трава
Мильнянка лікарська трава - фото 1
Оновлено: 28 березня 2024, 09:22 ID: 2208067
35 грн/100 грам
на Флагма з 5 лютого 2010
Марчук Валентин
керівник

Опис

Упаковка 100 грам. Суха трава мильнянки лікарської. Із надземної частини рослини роблять водні витяги, які часто застосовують в якості потужного проти-кашльового і відхаркувального засобу для лікування болісного кашлю, коклюшу, пневмонії та бронхіту. При респіраторних захворюваннях можна зменшити хрипи за допомогою цієї трави.

З листя мильнянки готують настої, які використовують для поліпшення обміну речовин і при шкірних захворюваннях для очищення крові — фурункульозі, екземі, псоріазі. Також готують відвар з кореневища, який здатний допомогти при печії, здутті живота, запорі, нудоті, хворобах селезінки, шлунку і кишечнику, холециститі, хронічному гепатиті, болях у суглобах і ревматизмі.

Спеціалісти розрізняють також інші корисні властивості рослини: сечогінні і жовчогінні. Можна провести лікування відваром рослини при інфекційних захворюваннях і для виведення каменів з жовчного міхура. У вигляді кашки з порошку, мазі, ванн і примочок можна лікувати шкірні висипання, лускатий лишай, бешихове запалення, дерматити, золотуху, гнійні рани і коросту. При ангіні рекомендують полоскати горло настоєм, а при гострому зубному болю жувати коріння рослини.

Далеко не у всіх країнах офіційно дозволяють приймання мильнянки. В Україні її призначають досить рідко, при захворюванні бронхів. Кореневища і корені застосовують в якості лікувальної сировини, заготовляють восени і зберігають у полотняних мішках. В період цвітіння рослини необхідно провести збір листя.

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Схожі оголошення

Хвощ полевой трава
Ціна
15 грн/50 грам
Упаковка 50 грам. Суха трава хвоща польового. Лікарська рослина: сечогінний засіб, тощо.
+161 оголошення
09:28
Кадило мелісолисте трава
Ціна
85 грн/50 грам
Упаковка 50 грам. Суха трава кадила мелісолистого. Лікарська рослина. Для лiкарських потреб збирають надземну частину рослини пiд час цвiтiння. Рослина мiстить вiтамiни, ефiрнi олiї, органiчнi кислоти, макро- та мiкроелементи, цукри, дубильнi речовини. Галеновi препарати кадила мелiсолистого...
+161 оголошення
09:27
Гадючник в'язолистий трава
Ціна
60 грн/100 грам
Упаковка 100 грам. Суха трава гадючника в'язолистого. Лікарська рослина. Має сечогінні, потогінні, анальгетичні, протизапальні та протиревматичні властивості Увесь асортимент за посиланням:
+161 оголошення
09:27
Показати ще
Працює на Флагма з 5 лютого 2010
Марчук Валентин
керівник
Популярні виробники категорії: Лікарські трави й рослини
Контакти
Представник
Марчук Валентин
керівник
Контакти
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
Марчук В., ПП Марчук Валентин, керівник
Мильнянка лікарська трава
35 грн/100 грам ID: 2208067
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.